Milanović dao iskaz DORH-u; Saucha izlazi iz pritvora?

16.02.2017. 13:15:29

Tomislav Saucha bi već tijekom četvrtka ili petka mogao biti pušten iz pritvora, neslužbeno se doznaje Većina svjedoka je dala iskaze, što bi značilo da bi Tomislav Saucha uskoro mogao izaći iz pritvora, neslužbeno se doznaje. Njegov šef u vrijeme dok je na vlasti bila Kukuriku koalicija, Zoran Milanović, potvrdio je pak da je dao iskaz DORH-u. 'Da, bio sam jučer u DORH-u i dao iskaz vezano uz istragu o dnevnicama", kazao je za N1 Zoran Milanović .Odgovorio sam na sva pitanja, koja su istražitelji imali, potpisao sam iskaz i to je bilo to. Trajalo je ukupno 20-ak minuta', rekao je Milanović za televiziju N1, ne želeći odgovoriti je li bio pozvan u DORH ili je samoinicijativno išao dati izjavu. Kako se neslužbeno doznaje, Tomislav Saucha bi već tijekom četvrtka ili petka mogao biti pušten iz pritvora, budući da je većina svjedoka već dala iskaze, a istražni pritvor mu je određen upravo zbog sprječavanja utjecaja na svjedoke.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.