Milanović: Hranj je za Banožića Aristotel, a što se tiče stranice 'Hrvatske izdajice', to su veće budale nego one prije pet godina

02.12.2021. 14:55:00

'A TKO SI TI, MAJKE TI TVOJE, BIVŠA KOMUNJARO?'

Predsjednik Zoran Milanović komentirao je u četvrtak najavu rasprave o obveznom cijepljenju u Europi rekavši da je to jako loš put. Među ostalim, osvrnuo se i na stranicu "Hrvatske izdajice". 'To je jako loš put kojim idu uspaničeni političari. U ovom pokušaju da se sve kontrolira iz straha vidim posrtanje.

Europska unija nema kredibilitet za to, a ako ima neka kažu koji'', rekao je. 

Kada je riječ o špekulacijama o smjeni ravnateljice USKOK-a Vanje Marušić, Milanović kaže da ''nikada nije ni trebala biti ravnateljica''.

''S obzirom na to da se radi o položaju koji je ustrojen tako da ima ogromnu vlast i autoritet nad svima ispod sebe i da je kontrola nikakva, to mora biti osoba koja uživa razinu povjerenja. Ova osoba i njezin tim ne uživaju ničije povjerenje i to je samo još jedna fleka na stolnjaku koji nam je stavio HDZ'', kaže. 

Spomenuo je i posjet francuskog predsjednika Emmanuela Macrona. ''To popodne nakon sastanka je Plenković pozvao Hranja odvukao na sastanak. Posvetio je tome deset minuta. To nije rekao u javnosti Doveo je čovjeka kojem se vjeruje, to je Hranj. I čovjeka kojemu se ne vjeruje", rekao je Milanović.

Osvrnuo se i na stranicu ''Hrvatski izdajnici'' i podsjetio na stranicu Registar izdajnika.

''Što sam i ja završio tamo? A to nije prvi puta. Za vrijeme šatora u Lisinskom se govorilo o tome, 2014. ili 2015. je grupa ljudi, među njima i moj profesor, deklarirao tu grupu hrvatski izdajnici. Nije bilo ugodno, ali ta vrsta javnog prozivanja na linč na platformi: 'Ti si hrvatski izdajnik', a tko si ti majke ti tvoje bivša komunjaro? O takvim se ljudima radi. Prema tome ja nemam problem i straha za svoju sigurnost, to su veće budale nego one prije pet godina'', kaže.

Komentirao je dnevnice koje vojnici ne dobivaju. "Jedino što oni mogu privremeno je zabraniti dnevnice običnim vojnicima koji idu sa mnom u Vukovar. To što Plenković i Banožić rade je uništavanje države. Nikakav ministar neće određivati koliko će ljudi iz počasno-zaštitne bojne ići s predsjednikom. To je dužnost vlade da financiraju volju hrvatskih građana. Mene nije izabrao HDZ'', rekao je i dodao da se na vojnicima iskaljuje ministar Banožić. ''A Plenković to podržava'', govori.

"Hranj je za Banožića Aristotel. Plenković je u sukobu s zapovjednikom počasne bojne na kojem se ovaj ulični džepar krvnički iživljavao. U sukobu je s Hranjom, Bane traži ostavku. Tko je on. Zbog čega traži? Jer je postupio po mojoj zapovijedi vezanoj za protokolarne stvari. Dok se Burčula ne vrati i dok se ta pijavica skine s kičme Hranju, nemamo o čemu pričati. Plenković je zvao Hranja tajno", rekao je Plenković.

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: lš/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.