Milanović: SOA se ne bavi bontonom i protokolom

29.11.2013. 15:23:15

29.11.2013.

U Vukovaru, po mom mišljenju, nije prekršen ni jedan zakon, rekao je Milanović Slobodna Dalmacija piše kako su obavještajci Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) znali da Stožer za obranu hrvatskog Vukovara priprema blokadu kolone s predstavnicima državnog vrha, ali da o tome nisu obavijestili predsjednike Republike, Vlade i Sabora uoči njihova dolaska u Vukovar.
Novinari su za komentar zamolili premijera Zorana Milanovića koji boravi na summitu u Vilniusu.
– Ne mogu to komentirati. Dakle, rekao sam već da se SOA ne bavi bontonom i protokolom. U Vukovaru, po mom mišljenju, nije prekršen ni jedan zakon. Sve  će to netko htjeti zloupotrijebiti. To su ozbiljne stvari. Posao SOA-e je prije svega da se bavi vanjskim aspektima ugroze, strateškim stvarima, a ne onime što sam ja nazvao sitnim, prljavim, prizemnim političkim igrama. To po meni načelno nije posao SOA-e, rekao je premijer Zoran Milanović. Autor: Marko Špoljar/VLM Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.