Milanović u Bruxellesu dogovorio pretvaranje Hrvatske u masovni hot-spot

26.10.2015. 09:59:49

Nakon više od mjesec dana migrantske krize, dogodilo se ono na što smo upozoravali, a što su udbaški mediji prešućivali i namjerno zataškavali. lažljivi Milanović je u Bruxellesu na izvanrednom proširenom balkanskom summitu dogovorio trajno pretvaranje Hrvatske u hot-spot. Iako možemo očekivati nastavak medijskog udbaškog podmetanja i skrivanja istine, činjenice su neupitne. Puni zaključak sa sastanka možete pročitati ovdje: http://europa.eu/rapid/press-release_IP-15-5904_en.htm U nastavku ističemo najbitnije stvari koje se odnose na sve prisutne zemlje, pa i na Hrvatsku: - obeshrabrivanje kretanja migranata do granice druge zemlje - povećanje privremenih smještajnih kapaciteta za "izbjeglice" - 50 tisuća NOVIH smještajnih mjesta na "balkanskoj ruti" (bez Grčke), uz pomoć UNHCR-a. Na Hrvatsku otprilike otpada 13 tisuća novih smještajnih jedinica uz postojjeće Opatovac i Slavonski Brod - puna registracija svih migranata, puna razmjena svih podataka (ovo se direkno tiče Hrvatske koja to do sada nije radila) - povećanje napora u vraćanju migranata koji nemaju pravo na prihvat (ovo direktno znači stvaranje kaosa i sukoba u Hrvatskoj) - povećanje napora u prihvaćanju migranata koje će EU vraćati kući, iz Pakistana, Afganistana i Bangladeša, koji će se prisilno vraćati u Hrvatsku, uz nove sukobe i kaos - dolazak Frontexa na hrvatsko-srpsku granicu, kako Hrvatska više ne bi mogla neregistrirati migrante - dolazak 400 policajaca na slovensko-hrvatsku granicu, uz prateće osoblje, kako Hrvatska više ne bi mogla nekontrolirano prebacivati migrante preko granice - odbijanje ulaska u zemlju migranata koji se ne žele registrirati i zatražiti azil, što znači da će migranti već u Hrvatskoj, kao prvoj EU zemlji, početi masovno tražiti azil, i biti ovdje trajno smješteni

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.