'Milanović za vrijeme srpske agresije igrao monopoly u skloništu'

07.10.2013. 11:34:06

monopol2

'Milanovićeva Vlada postala je najveći teret za državu i narod. Urušila je Hrvatsku gospodarski, ideološki i moralno. Dosta je bilo - pa i na sramotu nekih bivših iz HDZ-a! - da se prema vama iseljenicima odnosimo kao prema strancima. Nitko se nema pravo ponašati kao Milanović koji trabunja da oni koji su rođeni ili dugo žive izvan domovine Hrvatsku ne mogu niti razumjeti ni voljeti.'

Miroslav Piplica iz mjesta Zmijavci kod Imotskog, poznat i kao višestruki svjetski prvak u kick-boxingu, jednoglasno je izabran za novog predsjednika Koordinacije HDZ-a Austrije na izbornoj skupštini u Beču. Inače, Koordinacija HDZ-a Austrije predstavlja krovnu organizaciju svih pokrajinskih (zemaljskih) i gradskih ogranaka HDZ-a u toj državi.

1_51fa399e7f0c0

"Od smrti dr. Tuđmana hrvatska je politika jednostavno zaboravila na iseljenike. Gledala je na nas kao na Hrvate drugog reda. Ili, još gore, kao na remetilački faktor, da ne kažem 'neprijateljsku emigraciju'. No dolaskom novoga stranačkog vodstva HDZ-a ti su gorki dani, Bogu hvala, iza nas. Taj novi zanos, ta nova energija, vatra - rasplamsana povratkom izvorišnim načelima dr. Tuđmana - iz Domovine se proširila i na Austriju: samo u zadnja tri mjeseca dobili smo 150 novih članova HDZ-a", pohvalio se Piplica u svom prvom predsjedničkom govoru.

Okupljene iseljenike pozdravio je i glavni tajnik Milijan Brkić. "Milanovićeva Vlada postala je najveći teret za državu i narod. Urušila je Hrvatsku gospodarski, ideološki i moralno. Dosta je bilo - pa i na sramotu nekih bivših iz HDZ-a! - da se prema vama iseljenicima odnosimo kao prema strancima. Nitko se nema pravo ponašati kao Milanović koji trabunja da oni koji su rođeni ili dugo žive izvan domovine Hrvatsku ne mogu niti razumjeti ni voljeti. Upitao bih 'gospona' premijera - koji je, kao mladić u naponu snaga za vrijeme srpske agresije igrao monopoly u skloništu - zna li koliko je Hrvata iz dijaspore poginulo na bojišnicama?! Naravno da ne zna. Jer ga to uopće ne zanima", napomenuo je Brkić.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.