Milanović žrtvuje ministre kako bi spasio sebe: Iz Vlade odlaze Maras, Ostojić, Linić, Grčić...?

25.05.2013. 15:57:45

U političkim kuloarima naveliko se govori o krupnijim promjenama u izvršnoj vlasti, državnim agencijama i tvrtkama, kako bi se u mandatu Kukuriku vlade ostvario bar dio koalicijskog Plana 21.

U političkim kuloarima naveliko se govori o krupnijim promjenama u izvršnoj vlasti, državnim agencijama i tvrtkama, kako bi se u mandatu Kukuriku vlade ostvario bar dio koalicijskog Plana 21, piše Glas Istre.

Prema posljednjim kuloarskim informacijama iz Banskih dvora, na odlasku su ministar obrta i malog poduzetništva Gordan Maras, a fotelja se nakon neuspjeha u prvom krugu zagrebačkih lokalnih izbora trese i ministru zdravlja Rajku Ostojiću, ministru financija Slavku Liniću, potpredsjedniku Vlade Branku Grčiću...

- Svašta se priča i piše, odgovorio je Ostojić na pitanje novinara kako komentira nagađanja u medijima da bi mogao 'napustiti Vladu u okviru njezine rekonstrukcije' te je poručio da očekuje pobjedu na izborima za zagrebačkog gradonačelnika.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.