Milanovićevi mediji poput Miloševićevih?

19.11.2013. 21:30:24

HRT i drugi mediji u Hrvatskoj koji su pod kontrolom vlasti u svom izvještaju o Vukovaru trude se poput nekad Miloševićevih novinara koji su držali srpski narod u medijskog blokadi, uvjeriti javnost o postojanju dvije kolone u Vukovaru. Jasno je svima na ovim prostorima da je Miloševićev medijski aparat poslao brojne nevine i poštene Srbe u rat sijući paniku po Srbiji pod parolom – ustaše kolju. U samo nekoliko izjava Zorana Milanovića koji se u prvom redu poigrava športskom terminologijom već godinu dana. Dovoljno se prisjetiti oslobađajuće presude hrvatskim generalima kad je Milanović govorio – moglo je biti 3:2 i obrnuto. To njegovo poimanje Domovinskog rata i čistoće rata, a sada nastavljeno prema pijetetu vukovarskih žrtava. Neka igraju sami…  Zar to priliči predsjedniku Vlade? Ivo Josipović je bio malo blaži, ali i jedan i drugi izrekli su velike laži. Tko je god bio u Vukovaru, jasno je vidio da državni vrh nije se ni spremao poći na Memorijalno groblje u Vukovaru. Obilazeći okolo jasno se vidjelo neozbiljnost i nepristojnost političara u krugu bolnice, čast pojedincima. Nadalje, gdje su bili parkirani službeni automobili? Bili su spremni za povratak, nazad za Zagreb. To je svatko vidio. Kad je već državni vrh imao nakanu doći do groblja, zašto ih tamo nije čekao njihov vozni park kako se to činilo i do sada i kako se protokolarno čini? U duhu medijskog miloševićizma koji je odveo pošteni srpski narod i smrt sijući laži, tom tragu djeluju i hrvatski medijski kreatori, izmišljajući dvije kolone, a ne kažu istinu – kako su Josipović i Milanović već po smišljenom scenariju iz Zagreba odlučili što će učiniti – vratiti se nazad, izići iz kolone! To ime je najjednostavnije bilo a ne pješačiti u koloni i derati cipele koje su im kupili porezni obveznici. Klasično optuživanje i izmišljanje neprijatelja koje je po ustaljenoj medijskoj praksi zastrašivanja prikazivali se kao žrtve! Milanović u svojoj kontradiktornosti kaže - Zabava je završila, oni su se izgalamili i sada treba živjeti dalje, Milanoviću je Vukovar zabava! Po njegovim režimskim medijima Vukovar je zabava, žrtva je zabava. Priključio se i Ostojić svojom izjavom u kojoj govori da su tamo oni koji su izdali Vukovar 1991. Taj ima posljednji govoriti o Vukovaru, zašto on nije tamo bio 1991. Gdje je bio 1991?  Zar on može govoriti o Vukovaru dok šalje policiju da pendreči branitelje. Ako se njima nije išlo u koloni, a očito nije jer su već sve režirali u Zagrebu, zašto onda vrijeđaju više od 150.000 ljudi koji su se došli pokloniti žrtvama Vukovara. Ne samo to, nego vrijeđaju još jednom i omalovažavaju žrtvu Vukovara i cjelokupnog Domovinskog rata!   M. Penava Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.