Milanoviću se na licu vidi da je u postavljanju ćiriličnih natpisa puki izvršitelj stranih moćnika i nalogodavaca

07.09.2013. 09:12:47

Vrijeme je da Hrvatska uspostavi zakonsku osnovu po kojoj bi se pijetet prema žrtvama svih stradanja, poglavito u Domovinskom ratu morao poštovati po sili zakona. Tako je u nekim europskim državama propisana kazna zatvora za nepoštivanje žrtava Holokausta.

Ako je Knin simbol oslobođenja Hrvatske, onda je Vukovar srce i duša svim Hrvatima. Te činjenice dobro znaju svi neprijatelji Hrvatske i stoga ne čudi tajming i silina drskosti kojom se okomljuju na Grad heroj i hrvatsku Svetinju. Veliki bi kompliment bio Milanoviću kada bi vjerovali da je on kreator i nalogodavac postavljanja ćiriličnih natpisa u Vukovaru ili bi ispali blentavi vjerujući da njegov ministar i supermen Jovanović kreira i određuje tajming guranja Zdravstvenog odgoja u škole. Pa vidi se na licu našega Zokija da je pogled zamućen, lice bez grča i neki nevoljki prazni pogled kao da govori - pa nisam ja to pokrenuo.

Naravno Zoki, znamo da svaki Premijer ima svoga Laxu, koji nalaže što i kada će se odigrati u ovoj pomno isplaniranoj balkanskoj partiji šaha, gdje sve ide po planu svjetske masonerije koja ne dopušta neposluh. Naravno da i ONI unutar sebe imaju frakcija i struja, ali generalno, plan svođenja Hrvatske na razinu Grčke se mora ostvariti. U tom poslu je UDBA zadužena za svoj prljavi dio posla markiranja i denunciranja, a Milanović i njegova partija politički sve moraju koordinirati. Pa ne vode politiku ove zemlje valjda Milanović, Peđa Grbin, Opačić, Vrdoljak, ili možda neznalica Linić.

Preozbiljna je geostrateška zadaća pred masonerijom da odbije nasrtaje Berlina i Moskve, vječno zaljubljenih u ovaj strateški prevažni komad europskog mora. Srbija u tom rasporedu snaga igra uvijek dvostruku igru i ona masonima služi kao svojevrsna 'Sparta' na ovim prostorima. Dobit će sve povlastice, naročito strana ulaganja od Kine do Europe, međutim ni njima nije dopušteno razbuktavanje nacionalizma i pučkog narodnjaštva, ali bit će posebno maženi što više budu nagrizali i gnjavili Hrvatsku za što su masoni odredili svog velikog slugu i pobornika Savu Štrbca i na nižoj razini Milorada Pupovca.

Dobro govore Vukovarci – rat još nije završen i to je istina, samo se prešlo na sofisticirana oružja poput medija, filma, politike, špijunaže, estrade, kulture, športa, gdje Srbija u nogometu nakon ovih događanja u Vukovaru već vodi 1:0. Govoreći o športu, zanimljivo je kako se to 'nesmotreni' Čilić najeo glukoze, baš u godini kada s Englezima igramo kvalifikacijski meč za Svjetsku skupinu. Pazite, moramo povjerovati kako jadan Čilić, onako stisnut u Međugorju nije naučio čitati što na vrećicama preparata kupljenih u ljekarni piše. A eto kad čovjek ne čita uputstva neka Engleska fino ide u Svjetsku skupinu Davis cupa, a Čilić će odsjediti kaznu bar nekoliko mjeseci.

Hrvati ne vole ratovati, ali vole se nadmetati pa budući da je ovo postavljanje ploča s ćiriličnim natpisima podosta tempirano baš prije utakmice u Beogradu, lijepo bi bilo kada bi naši reprezentativci pobijedili lošiju Srbiju jer i svim bi Vukovarcima tada bilo mnogo lakše. Ako i pobijede, zna se da je Štimac već upozoren da se ni on niti nogometaši ne obraćaju Vukovarcima koji prosvjeduju.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.