Milijan Brkić: ”Milanović širi laži o pokušajima likvidacije članova Mosta”

14.12.2015. 21:00:33

GLAVNI tajnik HDZ-a Milijan Brkić ustvrdio je u nedjelju da premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović, govoreći  ”o pokušajima likvidacije” članova Mosta, zapravo pokušava skrenuti pozornost s pravih problema u SDP-u, a za takve izjave, koje su bez dokaza, svaki visoko pozicionirani državnik u jednoj uređenoj državi, kaže Brkić, bio bi automatski diskvalificiran u javnosti i u svojoj stranci.
Brkić je na svome Facebook profilu u nedjelju napisao da je Milanović, kojeg naziva i briselski Zoka, “jučer po tisućiti put, u nedostatku konstruktivnih poruka koje bi mogao uputiti hrvatskoj javnosti, ali i vlastitim partijašima, o tome na što su potrošili četiri godine mandata, opet ponavlja i širi laži”. >>  Milanović: “HDZ je neke članove MOST-a pokušao likvidirati” ”Laži o samo njemu znanim ‘pokušajima likvidacije’ članova Mosta samo su loši pokušaji ‘briselskog Zoke’ kojima nastoji skrenuti pozornost s pravih problema u njegovoj Socijaldemokratskoj partiji. O tome najbolje govore činjenice poput revizijskog nalaza o poslovanju DUUDI-a gdje su otkrivene osnove sumnje i zlouporabe na štetu državnog proračuna RH”, navodi Brkić. Brkić navodi da je Milanović, obrazlažući zašto ne želi pristati na prijedlog saborskih kolega iz Mosta o reformskoj Vladi, ‘u svom prizemnom i bahatom stilu izvrijeđao svoje političke oponente i nazvao ih lopovima i drugim pogrdnim imenima, aludirajući pri tome na članove HDZ-a’. No, dodaje Brkić, na proteklim izborima i na listama HDZ-a, nije bilo osoba protiv kojih postoji pravomoćna optužnica, ‘a da se o presudi i ne govori’. Milanović i njegova svita su, kako navodi Brkić, punu potporu dali pravomoćno osuđenim kandidatima i predstavnicima ‘njegove partije’ i stranaka u lijevoj koaliciji koji su, kao pravomoćno osuđeni, bili kandidati na lokalnim izborima i danas obnašaju svoju dužnost – poput Vlahušića u Dubrovniku i Lucića u Gunji ili Lozića i Sabe koji su uz potporu SDP-a bili kandidati za načelnika Milne i gradonačelnika Vukovara’. ‘Nažalost, dok se on igra, građani su postali taoci ‘mentalnog komuniste’ koji je svojim neznanjem i nesposobnošću, možda svjesno i s namjerom, doveo Hrvatsku do gospodarskog i socijalnog ponora’, piše Brkić, uz ostalo, na svom Facebook profilu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.