Milorad Pupovac izmišlja protivnike i sije strah

10.04.2014. 07:44:29

Hrvati u Hrvatskoj mogu slobodno birati svoje zanimanje.  Nije kažnjivo biti po zanimanju Srbin, ili kako to predsjednik RH za Pupovca kaže – etno biznismen.  Međutim, laži i klevete itekako dolaze u sukob sa zakonom, što bi zastupnik u Hrvatskom saboru uvijek trebao izbjegavati. Povrh svega bi trebao štititi svoju čast.
Cijela Hrvatska je zastala dok je Pupovac čitao anonimno pismo za saborskom govornicom.   Anonimno pismo?    Tko ga je napisao?     Zlonamjerni bi mogli pomisliti da ga je napisao samom sebi. Tko javno čita desetke prijetećih anonimnih pisama, prijetnji ubojstvom i  četničkih poruka u posjedu SOHV a naslovljenih na Stožer i  Tomislava Josića? I opet, baš u trenutku kad se treba voditi rasprava o referendumu, Pupovac izvlači novi anonimni slučaj izmišljajući protivnika kako bi stvorio privid ugroze srpske manjine. Izmišljeni bojkot srpskih trgovina i proizvoda Pupovac prenosi s izmišljenog facebook profila. S obzirom na to da je Pupovac kao saborski zastupnik ovu izmišljotinu, ne čekajući provjeru lansirao, bilo bi poželjno da se  slučajem pozabavi policija. Pozivamo MUP da uđe u trag onome tko je otvorio facebook profil te svojim najavama ne-kupnje određenih proizvoda toliko uznemirio saborskog zastupnika i hrvatsku javnost. Iako je u međuvremenu profil zatvoren, svakome barem malo informatički pismenom čovjeku jasno je da facebook trajno bilježi i zatvorene račune te da se onome tko ih je otvorio i administrirao lako može ući u trag. U međuvremenu, dok se policija pozabavi osobom kojom Pupovac sije strah, a čiji će identitet biti sigurno zanimljiv cjelokupnoj javnosti, mi u Stožeru želimo za kraj ipak skrenuti pozornost na prave teme, te upozoravamo: - vladajući besramno manipuliraju potpisima više od 600 000 građana, - za jednu odluku o brojanju trebalo im je 4 mjeseca, građani su potpise prikupili za 15 dana - izbjegli su odluku o automatskom slanju prijedloga Ustavnom sudu kako bi nakon brojanja opet odugovlačili - konstruktivni dijalog opstruiraju više od godinu dana -saborsku točku o problemu dvojezičnosti/dvopisanosti u Vukovaru “drže na ledu” više od 7 mjeseci, istovremeno hineći skrb za Vukovar, Hrvate i nacionalne manjine. Sramota. Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.