MILOŠEVIĆ PRIZNAO: Gotovo svi žele da Karamarko ode!

21.06.2016. 08:19:48

Plenković sigurno jest među nekoliko odličnih kandidata, jer ne biramo samo novog predsjednika neko protumandatara Zoranu Milanoviću", rekao je Milošević Glavni tajnik HDZ-a Domagoj Ivan Milošević za Dnevnik Nove TV kazao je kako ostavka Karamarka poželjna od većine članova stranke. “Ne znam što će sutra učiniti Tomislav Karamarko, ali ono što mogu jasno reći nisam od onih koji javno pozivaju na ostavke, ali proteklih nekoliko dana me zvalo mnogo članova naše stranke iz cijele Hrvatske, članovi predsjedništva, središnjeg odbora i apsolutno je dominantan stav da očekujemo ostavku od gospodina Karamarka”, kazao je. Kazao je i kako je osobno pozvao Karamarka da da ostavku još u subotu. Na pitanje zašto je danas otkazana sjednica Predsjedništva stranke nije imao odgovor.  Kazao ej i kako je HDZ u pripremama za nove izbore te da će naučeni lekcijom od prošle godine ovaj puta pokazati najbolji tim i program. Osvrnuo se i na Andreja Plenkovića kao mogućeg Karamarkovog nasljednika. “Plenković sigurno jest među nekoliko odličnih kandidata, jer ne biramo samo novog predsjednika neko protumandatara Zoranu Milanoviću”, rekao je Milošević koji kaže da nije okrenuo leđa Karamarku.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.