Ministar Medved bez dlake na jeziku o Vesni Nađ

14.03.2017. 20:12:47

Ministar Medved bez dlake na jeziku o Vesni Nađ: Pokazala je svoju brigu za branitelje u 555 dana prosvjeda
Vesna Nađ je radila u ministarstvu branitelja 19 godina i ne znam zbog čega bi ijedan službenik trebao ostati tamo do mirovine, kazao je danas ministar branitelja Tomo Medved. O svima nama ocjenu daje populacija o kojoj vodimo brigu, imali ste priliku 555 dana vidjeti na koji način je populacija hrvatskih branitelja ocijenila rad Vesne Nađ, istaknuo je ministar. Želim naglasiti i to da je tijekom tog prosvjeda umrla hrvatska braniteljica i HRVI Nevenka Topalušić i o osobnosti i karakteru Vesne Nađ govori dovoljno to da ni tada nije izišla iz ministarstva i pružila potporu a niti dala ostavku, rekao je Medved. Sve smo činili po zakonu, a do kraja dana ćete dobiti podatke. Ova Vlada kao i Oreškovićeva je prema svim službenicima odnosila se profesionalno za razliku od prijašnjih vlada kada se nije ni postavljalo ovakvo pitanje o službenicima, rekao je Medved odgovarajući na pitanje je li oštetio proračun za 30 tisuća kuna, kako to tvrdi Vesna Nađ.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.