Ministar Medved otvorio 16. Susrete djece hrvatskih branitelja

30.08.2017. 21:55:54

Ministar hrvatskih branitelja i izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Tomo Medved u utorak, 29. kolovoza 2017. godine, otvorio je u Savudriji 16. Susrete djece hrvatskih branitelja – uspomene na sretnu budućnost.

Ovi već tradicionalni susreti, koje organizira Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, promiču vrijednosti Domovinskog rata i odgajaju djecu na način da zavole domovinu, upoznaju njene ljepote i znamenitosti kao blago koje moraju njegovati svojim stvaralaštvom, umom i rukama. Šestotinjak djece iz svih krajeva hrvatske, u naredna će se tri dana natjecati u raznim sportskim, umjetničkim i društvenim disciplinama.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.