Ministar Orepić naložio preispitivanje slučaja stradavanja Darka Pajičića

14.03.2016. 16:31:05

Slučaj je završio i na sudu. Pajičić je preminuo krajem studenoga prošle godine. Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić naložio je preispitivanje slučaja stradavanja vukovarskog branitelja Darka Pajičića, objavila je služba za odnose MUP-a RH. -Tim sastavljen od policijskih službenika stručnih službi Kabineta ministra i Ravnateljstva policije provest će reviziju slučaja nakon čega će ministru Orepiću podnijeti izvješće. Nakon što zaprimi izvješće, ministar Orepić upoznat će javnost o svemu što je utvrđeno- navode iz MUP-a. Pajičić je teško ozlijeđen nakon što je razbio dvojezičnu ploču postavljenu na zgradi PP Vukovar. Naime, reagirao je tada policajac Saša Sabadoš poslije čega je Pajičić pao na nogostup i ozlijedio se. Slučaj je završio i na sudu. Pajičić je preminuo krajem studenoga prošle godine.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.