Ministar Ostojić otkrio: Znamo tko organizira prosvjede u Savskoj 66!

16.03.2015. 11:37:05

Odgovorio je i kako policijom ne upravljaju niti on, a niti Klemm jer je on ministar unutarnjih poslova. Ministar Ranko Ostojić otkrio je novinarima kako su otkrili organizatore prosvjeda pred ministarstvom branitelja u Savskoj 66. "Napokon smo došli do toga da su neki priznali da su organizatori i oni će dobiti prijavu za neprijavljivanje skupa. Njihovo je ustavno pravo prosvjedovati, ma koliko se to meni ne sviđalo i koliko se ne slažem s prosvjednicima iz Savske i koliko mi se ne sviđa da jedna grupa ljudi ide na drugu grupu ljudi, no moj je posao osigurati im pravo da prosvjeduju", rekao je ministar prenosi N1 televizija. Ministar je iznio i svoje mišljenje kako su u subotu svi imali isti tretman te da je cilj policijskih blokada bio spriječiti blizak susret obje grupe prosvjednika. Odgovorio je i kako policijom ne upravljaju niti on, a niti Klemm jer je on ministar unutarnjih poslova. "Karamarko kaže da sam ja ministar policije, a policijom upravlja ravnatelj. Ja ne skidam odgovornost nadzora, ali kao ministar nisam direktno nad policijom", dodao je Ostojić.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.