Ministri Tomo Medved i Zlatko Hasanbegović posjetili Kosovo

27.05.2016. 15:01:04

Ministri su posjetili Kosovo na poziv Udruge Albanaca branitelja Hrvatske u Domovinskom ratu, povodom pokapanja posmrtnih ostataka branitelja poginulih u Domovinskom ratu Ministar branitelja Tomo Medved, kao posebni izaslanik predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, i ministar kulture dr. sc. Zlatko Hasanbegović susreli su se u četvrtak, 26. svibnja 2016. godine, s predsjednicima Vlade i parlamenta Republike Kosova Isom Mustafom i Kadrijem Veselim te ministrom sigurnosnih snaga Hakijem Demollijem. Ministar kulture RH sastao se s i ministrom kulture Republike Kosova dr. sc. Kujtimom Shalom. Ministri su posjetili Kosovo na poziv Udruge Albanaca branitelja Hrvatske u Domovinskom ratu, povodom pokapanja posmrtnih ostataka branitelja poginulih u Domovinskom ratu. U četvrtak su prisustvovali komemoraciji i pokopu posmrtnih ostataka hrvatskoga branitelja Nuhija Krasniqija.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.