Mirko Filipović objavio kraj karijere!!!

01.03.2019. 20:40:49

Mirko Filipović Cro Cop, legendarni hrvatski borac, gostujući večeras u Dnevniku Nov@ TV, objavio je kraj svoje prebogate sportske karijere i odlazi u zasluženu mirovinu. U razgovoru sa novinarom sportskog programa pomenute TV kuće, naš legendarni borac izjavio je da je po povratku sa Bellator 216 eventa, na kojem je savladao  Roya Nelsona u njihovom revanšu, te ostvario 10 uzastopnu pobijedu, doživio moždani udar, kojom prilikom mu je pukla žila u glavi i došlo do izljeva krvi u mozak,  pa  je uz pomić prijatelja završio u bolnici KBC Dubrava gdje je operiran. Zdravstveno stanje Mirka Filipovića sada je dobro, ali po preporuci liječnika, kako je sam rekao,  morao je donijeti ovakvu odluku, jer bi svaki sljedeći potencionalni  udarac u glavu mogao biti za njega koban. Uz navedeno, Mirko je još rekao da se čovjek može kockati sa povredom  koljena, ramena ili nekog drugog dijela tijela, ali sa glavom i mozgom ne, jer bi time riskirao svoj život. Legendo, hvala ti na svemu i sretno u daljnjem životu!!!  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.