MIRNO SPAVAJ: Zoran Erceg može biti miran, hrvatskom vojskom ne zapovijedaju ni Ratko Mladić, ni Matija Babić!

13.05.2015. 11:32:49

Ratni snimatelj Ratka Mladića, Zoran Erceg, najbrži '80 – postotni invalid' u Europi, fotograf koji još nije odgovorio na pitanje koliko je godina imao njegov mladoliki model kojeg je on častio vinom, zapravo se radilo o njoj, kako bi mladu djevojku opustio uoči snimanja, gostovao je na lokalnoj televiziji te je, u svom stilu, bez stila, izrazio zabrinutost čitavom situacijom u zemlji. Od vremena progovora hrvatskih branitelja i Ratka Mladića kraj Drniša 1991. godine Erceg je jako zabrinut za Hrvatsku, zato je i ranjen u Sarajevu, navodno u odori Armije BiH. Koliko smo obaviješteni nova Karamarkova vlast trebala bi malo podrobnije baciti pogled na ratni put Zorana Ercega, koji je, nedvojbeno, bio na prvoj liniji fronte, s Ratkom Mladićem, dakako. Naime, zapitao se Zoki tko zapovijeda gardijskim brigadama, hrvatskom vojskom... Očito se Erceg nije informirao kod pravnih stručnjaka, naime, da je to učinio shvatio bi da hrvatskom vojskom ne zapovijeda Ratko Mladić, kao ni Matija Babić, čiji portal vrlo rado promovira ovog 'humanitarca' koji je u Splitu itekako poznat po svojim 'humanitarnim' akcijama. Pitajte i biti će vam rečeno.  Inače, kada već spominjemo Matiju Babića, ne zaboravimo da se radi o osuđenom kriminalcu, hrvatska vojska ne bi baš najbolje izgledala kad bi kriminalac bio na njenom čelu, kakva god Hrvatska kao država bila ipak nije Fidelova Kuba ili Vučićeva Srbija. - Gospodo Milanović, Kotromanović i Ostojić imate li hrabrosti izaći pred hrvatsku javnost te garantirati zabrinutim građanima RH da vi upravljate specijalnom policijom te da držite pod kontrolom vojsku i ratne gardijske postrojbe – rekao je bivši lični snimatelj ratnog zločinca, Ratka Mladića, Zoran Erceg, u razgovoru za MREŽU TV, dok je to govorio, s obzirom da je sjedio, štake nije imao u rukama, njih nosi tek kada ide na prosvjede, bez njih inače trči poput mladića svojim 'studijem' na svojoj 'akademiji', pokušavajući zadiviti 'svoje' modele dok im toči crno viino. Uostalom, ima i pravo, uz crno vino 'idu' mlade, jako mlade, plavuše, zar ne Zoki? Naravno, kada kažemo 'idu' mislimo isključivo profesionalno, kao modeli. Mirno spavaj Zorane, nad tvojim snom bdije hrvatska vojska, kojom zapovjeda vrhovna zapovjednica, hrvatska predsjednica, Ratko Mladić je u Haagu, ako požuriš možda ga još uspiješ snimiti, barem prijateljski, zbog starih  vremena i isto takvih uspomena?

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.