Miro Bulj (MOST) : Kome i za što služi skupi ured Stipe Mesića? To ukinuti

30.12.2015. 17:08:57

Uništeno gospodarstvo, poljoprivreda, raspada se zdravstvo, školstvo, znanost, osiromašeni narod bez posla pod ovrhama kopa po kontererenjima, mladi odlaze... Saborski zastupnik MOST-a Miro Bulj ustvrdio je na svom fb-profilu da treba ukinuti razne urede i agencije, jer se 20 milijardi kuna izdvaja za političke uhljebe. Ukinuti i Stipu Mesića. UKIDANJEM BROJNIH UREDA, AGENCIJA HRVATSKA BI IMALA NAJSOCIJALNIJE ZDRAVSTVO I ŠKOLSTVO U EUROPI! KOME ILI ZA ŠTO SLUŽI SKUPI URED BIVŠEG PREDSJEDNIKA STIPE MESIĆA? Uništeno gospodarstvo, poljoprivreda, raspada se zdravstvo, školstvo, znanost, osiromašeni narod bez posla pod ovrhama kopa po kontererenjima, mladi odlaze, a u isto vrijeme posljednjih 20 godina milijarde kuna izdvaja se za političke uhljebe koje su utrpale političke elite u bespotrebne urede, agencije ili kako se već zovu. Treba ukinuti većinu gore navedenog i imali bi najsocjalnije zdravstvo i školstvo u Europi. Npr. postavlja se pitanje kome treba i čemu služi Ured bivšeg Predsjednika RH Stipe Mesića koji godišnje građane košta više desetaka milijuna kuna? To treba odmah ukinuti! miro bulj

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.