Mišetiću presude u Haagu 'istinski perverzne', Bildt ne vidi logiku!

30.05.2013. 19:45:59

"Nakon Prlića, to znači da Haški sud smatra da je samo Hrvatska, a ne i Srbija, bila uključena u zločine u BiH. Istinski perverzno", napisao je Mišetić.

Luka Mišetić, odvjetnik koji je zastupao Antu Gotovinu pred Haškim sudom, na svojem komentirao je današnje oslobađanje Jovice Stanišića i Franka Simatovića koji su bili optuženi, između ostalog, i za sudjelovanje u udruženom zločinačkom pothvatu koji je imao za cilj iseljavanje nesrpskog stanovništva u Hrvatskoj i BiH. "Nakon Prlića, to znači da Haški sud smatra da je samo Hrvatska, a ne i Srbija, bila uključena u zločine u BiH. Istinski perverzno", napisao je Mišetić na svom Twitter profilu. Ministar vanjskih poslova Švedske Carl Bildt je na svojem Twitter profilu napisao kako "postaje teško vidjeti dosljednost ili logiku u različitim presudama Haškog suda". Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.