Mislav Kontić oprostio se od voljene domovine: Zbogom Hrvatska, zbogom moj Osijek!

01.10.2016. 19:01:45

STATUS KOJI ĆE VAS RASPLAKATI! Mislav Kontić oprostio se od voljene domovine: Zbogom Hrvatska, zbogom moj Osijek! Mislav se oprostio od svoje domovine i krenuo u svijet. Tužna hrvatska statistika svaki puta iznova natjera nas da se zapitamo u kakvoj to zemlji živimo, zemlji koja u svijet šalje svoje najveće bogatstvo- mlade, sposobne i obrazovane ljude kojima, ovdje u njihovoj domovini, a za koju su smo se toliko snažno borili nema mjesta, dok s druge strane političari, tajkuni i slični odgovorni za sudbinu hrvatske mladeži žive životom na visokoj nozi. Jedan od onih koji su se danas vinuli u bijeli svijet jest i mladi pjesnik i domoljub Mislav Kontić koji se od svoje domovine, ali i obitelji oprostio dirljivim statusom na Facebooku koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. -Zbogom moja Hrvatska i moj Osijek.  Idem u nove radne pobijede. Ovo na slici je moje bogatstvo. Pozdrav svim prijateljima vidimo se iduće ljeto- napisao je ovaj mladić koji svoju ljubav prema Hrvatskoj izražava i kroz pjesme, a koji se u statusu referirao i na obitelj koju ostavlja za sobom. Jedino što na ovo vrijedi dodati jest zbogom Mislave vrati nam se što prije iz Njemačke.
Facebook
Facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.