Misterij u Zagrebu: Uz tijelo u tepihu nisu pronašli dokumente

16.02.2020. 09:41:00

Kraj tijela žene koje je pronađeno umotano u tepih nije bilo dokumenata, a njezin identitet i uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom koja se treba obaviti na Zavodu za sudsku medicinu. Na tijelu nije bilo tragova nasilja
       

Tijelo mlađe žene, umotano u tepih, netko je u subotu rano ujutro ostavio ispred ulaza u podrum u novozagrebačkom naselju Sopot, no i dalje nije poznato kako je tamo završila i što je dovelo do toga da je se netko odluči na ovakav način riješiti.

Kako navodi Jutarnji, počinitelj ili više njih, uzeli su i njene dokumente, što otežava utvrđivanje njenog identiteta. Očekuje se obdukcija na Zavodu za sudsku medicinu kojom bi se trebao utvrditi točan uzrok smrti, ali i identitet. Izvor blizak istrazi navodi da na tijelu nije bilo vidljivih vanjskih ozljeda.

Stanare Zemljakove ulice u Sopotu u subotu rano ujutro probudili su zvukovi svađe, a potom i policijske sirene.Iz sna me trznula neka lupnjava, dva udarca, i čula sam kao da netko nešto vuče. Probudila sam se uplašila se - priča starija žena, ispod čijeg prozora je pronađeno tijelo.

- Ustao sam i nisam znao što se događa. Već se razdanjivalo kad sam izašao iz stana te vidio dva policajca i troje djelatnika Hitne pomoći. Otišao sam do izlaza iz zgrade, zamolili su me da se maknem. Ali ono što sam vidio šokiralo me. Tijelo mlađe žene bilo je umotano u tepih. Nisam mogao vidjeti lice jer joj ga je tepih prekrivao. Jedna tenisica bila je pored nje - kaže nam stanarkin suprug.

Izvor: 24sata.hr

Izvorni autor: Ivana Hruškovac/foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Autor: