MLADI HRVAT POSVETIO PJESMU GRADU HEROJU

16.11.2016. 14:12:25

Devetnaestogodišnji Osječanin Mislav Kontić mladi je domoljub za kojeg se u javnosti pročulo nakon što je napisao nekoliko pjesama domoljubne tematike, a jednu od pjesama posvetio je i hrvatskoj Vladi koju je optužio za masovni odlazak mladih iz Hrvatske. Njegova nova pjesma posvećena gradu Heroju - Vukovaru

MOJA NOVA PJESMA VUKOVARU

Vukovare moj, pišem izdaleka I dalje si ponos srca moga Dali me hrabri vodotoranj čeka Da mi te čuva, i dalje molim Boga Tvoje ime je simbol ljubavi Ljubavi koju si za Hrvatsku dao Pamtit cu vječno put krvavi Za mene si pobijedio i onda kad si pao Branili te sinovi i hrabro su pali Na njihovim rukama tvoja zemlja stoji Svoje živote za slobodu su dali Vukovar se više nikoga ne boji A majke tvoje ponosne i tužne Znaju da su odgajale heroje Nikad zaboravit neće te trenutke ružne Kada se ginulo za svete tvoje boje A ti Vukovare i dalje ponosno diši Ja zauvijek ću pamtiti tvoju muku I kada ti je teško ti zovi me i piši Doći ću ti grade i pružit ću ti ruku Na kraju želim reći herojima i tebi Iako u tuđini, daleko od vas Moje srce zauvijek će vas voljeti Moja svijeća i tu će gorjeti.

S NAMA SU

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.