Mladić koji je izvjesio srpsku zastavu je asistent na Veleučilištu 'Lavoslav Ružička' u Vukovaru?

18.08.2013. 09:08:53

Iako je naš čitatelj bio uvjeren da je gotovo nemoguće da je riječ upravo o mladom asistentu te da je riječ samo o strastima i emocijama, nakon kratkog istraživanja uvjerio se, kako kaže, da je doista riječ o Stefanu Boškoviću.

'Mi možda jesmo odvojeni papirom i učionicom u školi, međutim, to se gubi kad se nađemo na ulici, idemo u iste kafiće', govorio je prije par mjeseci Stefan Bošković, asistent na Veleučilištu "Lavoslav Ružička" u Vukovaru za Al Jazeeru.

No, kako nam piše čitatelj čiji su podatci poznati redakciji, upravo je Bošković uhapšen sa srpskom zastavom na kojoj je pisalo Vukovar. 'Jutros sam dobio sliku provokatora sa srpskom zastavom na kojoj je pisalo Vukovar. Ispod nje je pisalo kako je riječ o Boškoviću', kaže naš čitatelj.

Iako je naš čitatelj bio uvjeren kako je gotovo nemoguće da je riječ upravo o mladom asistentu te da je riječ samo o strastima i emocijama nakon kratkog istraživanja uvjerio se kako kaže da je doista riječ o Stefanu Boškoviću.

'Nema sumnje da je to dotični provokator', uvjeren je čitatelj koji nadodaje kako također nema sumnje da je sve to identičan obrazac ponašanja kao i prije 20 i nešto godina kada se pričalo o bratstvu, a ujedno pripremalo i oružje po kućama i usput hodočastili mitinzi i utakmice.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.