Mlinarić: ‘Plenković se nema razloga ispričavati za pojedinačne zločine HV-a’

12.10.2020. 10:42:00

“Plenković se, ako već toliko voli isprike, treba jedino ispričati hrvatskim braniteljima, jer nije bio s njima devedesetih, nego se izvukao na svoju izmišljenu bolest.” ocijenio je zastupnik Domovinskog pokreta i branitelj Stipo Mlinarić za Narod.hr.

Upitali smo ga i o Kolona sjećanja za Vukovar koja će se održati pod posebni epidemiološkim mjerama.

“Bojim se da će vlast pod krinkom epidemioloških mjera, pokušati smanjiti broj posjetitelja, kao i u Kninu, ali to im neće uspjeti. Hrvatski narod, nosi Vukovar u srcu.”, kazao nam je Mlinarić.

Komentirao je i dolazak SDSS-ovog potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića u Knin, te odlazak predsjednika Vlade Andreja Plenkovića na komemoraciju srpskim civilima u Varivodama:

“Milošević je u Kninu izgledao kao da je na osuđeničkoj klupi. To nije iskreno pomirenje, niti iskreno kajanje, već igrokaz ja javnost. A Varivode su skandalozne. Plenković se nema razloga ispričavati za pojedinačne zločine, to nije planirano, niti naređeno od vrha hrvatske vojske. Plenković se, ako već toliko voli isprike, treba jedino ispričati hrvatskim braniteljima, jer nije bio s njima devedesetih, nego se izvukao na svoju izmišljenu bolest.”, zaključio je Mlinarić.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: ig/Foto: narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.