Moja Hrvatska - Napad na policijsku postaju Dalj (VIDEO)

28.07.2021. 11:14:00

Da se povijest ponavlja, lako je shvatiti usporedbom događaja u Srbu i okolici 1941. s događajima u Dalju, Aljmašu i Erdutu 1991. godine. Razlika je u tome što su hrvatski branitelji uspjeli osloboditi Hrvatsku od agresora iz Srbije, pa protagonisti okupacije gotovo trećine naše domovine 1991. ne mogu opet pisati svoju, lažnu povijest, što se dogodilo s povijesti Drugog svjetskog rata. Gosti: umirovljeni brigadir Frano Tokić i povjesničar Marin Banović, autori knjige o napadu na Policijsku postaju Dalj i događajima koji su napadu prethodili.

Pratite nas i na:  https://laudato.hr/ , https://www.facebook.com/laudato.hr , https://twitter.com/laudato_hr , https://www.instagram.com/laudatotv/?... , https://webshop.laudato.hr/ Podržite nas:, https://klubprijatelja.laudato.hr/ Postanite naš prijatelj i gledajte propuštene emisije, a kao zlatni prijatelj, i filmove i koncerte, te ostvarujte popuste u Galeriji Laudato, kao i kod partnera Laudata. Laudato.hr i Laudato TV posluju gotovo u potpunosti od donacija dobrih ljudi i zahvaljujemo ukoliko se pridružite našoj obitelji.

Izvor: Laudato TV

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.