“Mom sinu su trebali odrezati obje noge, na to nisam htjela pristati. Pomozite nam, znam da nam nećete okrenuti leđa”

06.04.2019. 09:11:35

- Više smo gladni nego siti. Imam još dvije kćeri, a ja sam sama sa djecom, kćeri su mi školarke, a ja tonem od muke, i problema, i stresova, rekla je očajna majka te priložila račun za Markicine medicinske potrepštine  Nije prvi put da se piše o majci Anđelki Andričić koja moli za pomoć pri liječenju svoga teško bolesnog sina Markice, koji od rođenja ima cerebralnu paralizu, a nakon trogodišnjeg bolničkog liječenja radi urinarnih infekcija dobio je sepsu i strašni dekubitis te su mu trebali odrezati obje noge u kuku. – Dragi moj narode, prisiljena sam malo, malo, pa davat, pa pisat ovo i slati Vam jer samo ste mi vi još preostali, jer život mog Markice u Zagrebu za institucije, nažalost, ne znači ništa. Ja vjerujem da imate veliko srce i da ćete pomoći i da nećete mom sinu Markici okrenuti leđa ili ga ignorirati. Vjerujem u dragog Isusa i vašu plemenitu dušu i da ćete pomoći. Markica vas puno voli i pozdravlja. Moj sin je veliki heroj i bori se sa teškom bolesti. Zato, dragi narode, molim vas kao Isusa razapetog, pomozite i moj Markica će vam jednog dana uzvratiti tu veliku ljubav prema njemu, javlja MetkovićNews. Obitelj Markice Andričića nalazi se u vrlo teškoj situaciji i svaka je pomoć dobrodošla. Pored Markice Anđelka ima dvije kćeri školarke te tvrdi: – Hvala vam na tome što spašavate život mom sinu jer da nije vas i dobri ljudi ja ne znam kako bi moj sin živio. Ja sam majka njegovateljica i dobivam 2500 kn i moj sin invalidninu, to nije dovoljno za dva tjedna za mog sina što mi treba za život. Više smo gladni nego siti. Imam još dvije kćeri, a ja sam sama sa djecom, kćeri su mi školarke, a ja tonem od muke, i problema, i stresova, rekla je očajna majka te priložila račun za Markicine medicinske potrepštine. Financijski im možete pomoći uplatom na račun: Markica Andričić, Zagrebačka banka, HR 1023600003237802475 SWIFT/BIC: ZABAHR2X Kontakt: Anđelka Andričić: 098/958 47 22 Adresa: 10360 Sesvete, 144. brigade Hrvatske vojske

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.