MORH podijelio zanimljiv oglas: Želite raditi u Europskoj obrambenoj agenciji?

23.03.2021. 20:37:00

Europska obrambena agencija (EDA) otvara 13 pozicija za privremeno zapošljavanje vježbenika na razdoblje od godinu dana, objavio je MORH napominjući da njihov resor ne sudjeluje u ovom postupku te da se zainteresirani trebaju javiti izravno Agenciji.

Prijave su otvorene do 12. travnja 2021. godine. Prijaviti se mogu državljani država članica Europske obrambene agencije, a informacije o uvjetima prijave, proceduri prijave i temeljnim obvezama kandidata dostupni su na web stranici Europske obrambene agencije.

Sjedište Europske obrambene agencije je u Bruxellesu, a zapošljava oko 140 osoba. Ova Agencija podupire europske projekte u području obrane i služi kao forum europskim ministarstvima obrane. Osnovana je 2004., a svojim članicama (26 zemalja EU-a osim Danske) pomaže u razvoju vojnih resursa. 

Promiče suradnju, pokreće nove inicijative i uvodi rješenja za povećanje obrambenih kapaciteta. Usto, pomaže zainteresiranim državama članicama u razvoju zajedničkih obrambenih kapaciteta.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: S.V./Foto: MORH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.