MOST U ŠOKU! EKIPA NAPUŠTA STRANKU! Spominju se antidržavni elementi: Miletić im je poseban trn u oku!

25.11.2021. 14:38:00

Bivši vijećnik Mosta u primorsko-goranskoj Županijskoj skupštini i kandidat za župana na posljednjim lokalnim izborima Leo Pavela jučer je najavio kako napušta stranku, a danas je na konferenciji za medije obrazložio svoj postupak.

Pavela smatra da je odnos Mosta prema pandemiji covida-19 neprihvatljiv i da se ne želi s time identificirati.

Kazao je kako je neprihvatljivo da Most “okreće leđa krovnim liječničkim organizacijama u Hrvatskoj i vlastitom Savjetu za zdravstvo”.

Problematična stajališta

“Razgovarao sam s predsjednikom tog savjeta Ivanom Bekavcem te mi je rekao da on dijeli stav struke i ne razumije vrh stranke koji se odlučio ponašati na potpuno drugačiji način. Most je ušao u bitku koju ne mogu dobiti jer se ne može dobiti bitka protiv većine građana, Vlade i svih pet krovnih liječničkih organizacija. Poštujem dobre poteze Mosta i pozivam ih da se vrate na pravi put”, rekao je Pavela.

Pavela je pritom pozvao na suradnju s pet krovnih liječničkih organizacija. 

Zaključio je kako ponašanje Marina Miletića nije dobro.

Na pitanje da ocijeni ponašanje saborskog zastupnika Mosta Marina Miletića, Pavela je rekao kako to što Miletić čini u politici nije dobro te da bi bilo mnogo pametnije razgovarati i poštovati struku. 

Teme o kojima ne žele u politici

Osim toga, Pavela kaže da je razlog odlaska i to što se Most odmaknuo od tema o kojima su progovarali u predizborno vrijeme.

“Mi smo ušli u politiku sa željom da se Gorski kotar i Kvarner promoviraju kao jake turističke destinacije u Europi te smatramo da temama cijepljenja, abortusa, vjere i nacionalnosti nema mjesta u politici”, rekao je.

“Ovo sad nije isti Most kao onaj s Ines Strenjom i Josipom Katalinićem, u kakav smo ušli”, dodao je. 

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: N.K./Foto: Patrik Maček/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.