Murganić: Uočeni teški propusti u Centru za socijalnu skrb, tražit ćemo smjenu ravnateljice

01.03.2019. 17:06:06

Ministrica socijalne politike Nada Murganić u petak je  vezi sa slučajem obiteljskog zločina na Pagu rekla da su uočeni teški propusti u radu Centra za socijalnu skrb  te će zatražiti smjenu ravnateljice. Već na prvim izvidima upravnog nadzora uočeni su teški propusti u radu ravnateljice u zadarskom Centru za socijalnu skrb i moj je prijedlog da se traži smjena ravnateljice, rekla je ministrica nakon što je obišla ozlijeđenu djecu u zadarskoj bolnici. To ćemo poslati upravnom vijeću centra i tražiti da se preispita njezina odgovornost, izjavila je Murganić  u obraćanju javnosti u Ministarstvu. Ministrica se obratila javnosti nakon nezapamćenog slučaja obiteljskog nasilja kada je otac s balkona obiteljske kuće na Pagu bacio svoje četvero maloljetne djece. Troje djece je na liječenju u zadarskoj bolnici, dok je najteže ozlijeđena sedmogodišnja djevojčica prevezena u u zagrebačku bolnicu Rebro.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.