Na graničnim prijelazima s BiH na ulaz u Hrvatsku čeka se do sat i pol

14.06.2020. 10:10:00

Na graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Stara Gradiška i Županja osobni automobili na ulaz čekaju sat i pol, a na prijelazima Županja/Orašje, Slavonski/Bosanski Bord, Jasenovac/Donja Gradina i Maljevac/Velika Kladuša jedan sat, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski auto-klub.

Na graničnom prijelazu Bregana/Obrežje osobna vozila na izlaz čekaju jedan sat.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice na sjevernom Jadranu. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi. Vozače iz HAK-a upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Na A2 Zagreb-Macelj zbog radova izvanrednog održavanja nadvožnjaka Luka na ŽC3008 koja prelazi autocestu, između čvorova Zaprešić i Zabok (od 19+300 km do 21+500 km) vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine.

Na A3 Bregana-Lipovac do 20. lipnja zatvoren je ulazni krak na čvoru Velika Kopanica u oba smjera. Promet se preusmjerava na čvorove Sredanci i Babina Greda. Izlazak s autoceste je moguć.

U utorak, 16. lipnja, između jedan sat i četiri sata ujutro na A6 Rijeka-Zagreb zbog prolaska izvanrednog prijevoza od čvora Oštrovica do čvora Kikovica u oba smjera promet će biti prekinut 15 minuta.

Pomorski promet teče bez teškoća.

Izvor: Tportal

Izvorni autor: An.H./Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.