Na obljetnicu Grbinove pogibije stiže i Ante Gotovina

09.02.2015. 12:15:02

Otočki bataljun poziva sve prijatelje i poštovatelje Danijela Grbina, branitelja iz Sali, na obilježavanje Dana njegove pogiblje, u ponedjeljak 9. veljače. Na taj datum 1993. godine Gobin je poginuo tijekom Akcije Maslenica, dok su u Domovinskom ratu živote ratujući u postrojbi izgubili još Denis Špika, Miljenko Zorić i Dragana Špar. Program započinje u ponedjeljak u 12 sati misom i obredom na grobu Danijela Grbina u Salima. Sat vremena kasnije održat će se prigodni program na Ravancu, na kojem će sudjelovati pjevači i glumci iz Sali, zapovjednik HRM, predstavnici Ministarstva branitelja i lokalnih vlasti, sumještani Danijela Grbina. Organizatori najavljuju i dolazak generala Ante Gotovine. Brod iz Zadra za Sali polazi u 10 sati, a povratak je u 16,15 sati.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.