Na utakmici je bilo 2000 gledatelja i 200 policajaca

17.07.2013. 06:30:50

na-utakmici-je-bilo-2000-gledatelja-200-policajaca-slika-1143981

Piše: mp/VLM

Osim što su se novinari iz Luksemburga pomirili da će se njihova Fola Esch oprostiti od Europe u drugom pretkolu Lige prvaka, napominju i dobru organizaciju utakmice s Dinamom. Domaćini su se dobro spremili za bilo kakve incidente pa je tako uz 2000 navijača na utakmici bilo i 200 policajaca. - Većih incidenata nije bilo - rekao je glasnogovornik policije, prenosi L'essentiel. Tamošnji mediji prenose da je grupa navijača pokušala ući na stadion bez ulaznica. No, policija je reagirala i nije im nije to dopustila. Jedino je patio gradski promet koji se zbog utakmice sporije odvijao. Inače, susret se igrao na stadionu u Differdangeu koji nije stadion na kojem Fola Esch igra domaće utakmice. No, Dinamov protivnik nije imao uvjete da igra na svojem travnjaku. Izvornu vijes možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.