Na većini graničnih prijelaza moguća duža čekanja

05.07.2020. 15:31:00

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Na dionici autoceste A1 Zagreb-Split-Dubrovnik, između tunela Bristovac i vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h zbog jakih udara vjetra. Molimo korisnike za poštivanje prometnih znakova, savjetuje HAK.

Tijekom dana, zbog pojačanog prometa moguće su poteškoće, zastoji i vožnja u koloni na prilazima turističkih središta duž obale, te dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) mogući su povremeni zastoji ili vožnja u koloni na području Kaštela, Omiša, Podgore, Podace, Komarne, Solina i Zatona (Dubrovačko-neretvanska županija).

Putovanje na brzobrodskoj liniji 9604 Ubli-Vela Luka-Hvar-Split iz Ublija u nedjelju 05.07.2020 održat će se u 08:00 sati umjesto u 07:00, a svi kasniji termini se pomiču za jedan sat (zbog održavanja izbora).

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: ig/fah

Autor: