Na zagrebačkoj Trešnjevci osvanuo uvredljiv grafit s jasnom porukom Milanoviću

14.05.2020. 15:11:00

U Adžijinoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci osvanuo je neumjesan grafit koji prikazuje čovjeka na vješalima uz natpis 'slučajni predsjednik'. Jasno je da je riječ o aluziji na predsjednika RH Zorana Milanovića i njegovu izjavu kako je Hrvatska slučajna država

Na grafit je upozorio saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin na Twitteru. Grafit, koji podsjeća na poznatu dječju igru Vješala, osvanuo je u Adžijinoj ulici na Trešnjevci u Zagrebu. Uz čovjeka na vješalima stoji natpis 'slučajni predsjednik'. Očito se aludira na aktualnog predsjednika RH kojeg i osam godina otkako je rekao kako je Hrvatska slučajna država prati ta izjava.

Pedja Grbin@pedjagrbin

Umjetnički doseg "domoljuba". Ogavno. https://twitter.com/NiVukobratovic/status/1260203360759746561 …

Nikola Vukobratović@NiVukobratovic

Adžijina, Trešnjevka.

View image on Twitter
Podsjetimo, Milanović je u kolovozu 2012. kao premijer obilazio slavonske županije opustošene sušom. Suša je u pojedinim mjestima bila problem i ranijih godina pa je Milanović u Babinoj Gredi kazao: 'Očigledno smo svi prepušteni slučaju, a država koja je prepuštena slučaju je slučajna država'.
  • Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Iako je govorio o nesustavnom pristupu tom problemu, Milanoviću tu izjavu politički oponenti dan-danas predbacuju.

Izvor: Tportal

Izvorni autor: V.P.P./Foto: PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.