Na županjskom području smrtno stradao 32-godišnji vozač

04.06.2022. 14:41:00

VINKOVCI, 4. lipnja 2022. (Hina) - Pri slijetanju osobnog automobila sa županijske ceste između Soljana i Strošinaca na županjskom području u subotu je smrtno stradao 32-godišnji vozač, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Nesreća se dogodila oko 3,40 sati, a očevidom je utvrđeno da se 32-godišnji vozač osobnog automobila kretao iz pravca Soljana u smjeru Strošinaca te je uslijed neprilagođene brzine pri ulasku u zavoj i umanjene noćne vidljivosti, sletio s kolnika na zemljanu površinu.

Liječnik Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske Županije je konstatirao smrt 32-godišnjaka, a zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima je naložila obdukciju tijela, koja će biti u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru, navode iz policije.

(Hina)

Izvor: Hina.hr

Izvorni autor: HINA/Foto: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.