Najava Dana otvorenih vrata udruga 2017.

18.04.2017. 22:07:54

Ured za udruge Vlade RH organizira Dane otvorenih vrata udruga 2017., koji će se održati od 25. do 27. svibnja 2017. godine u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. Sve udruge zainteresirane za sudjelovanje na Danima otvorenih vrata udruga 2017., mogu se prijaviti putem mobilne aplikacije UdrugeInfo (https://www.udruge.hr) u kojoj je, također, moguće pretražiti sva prijavljena događanja na Danima otvorenih vrata udruga. Upute za registraciju mogu se pronaći na sljedećoj poveznici: https://udruge.gov.hr/vijesti/prijavite-se-za-sudjelovanje-na-danima-otvorenih-vrata-udruga-2017/4064. Rok za prijavu na Dane otvorenih vrata udruga 2017., je 28. travnja. Više informacija o Regionalnim centrima podrške razvoju civilnoga društva koji provode koordinaciju Dana otvorenih vrata udruga 2017., na županijskoj razini mogu se potražiti na: https://udruge.gov.hr/regionalni-centri-podrske-razvoju-civilnoga-drustva/320. Kontakti Ureda za udruge Vlade RH za dodatne informacije su: email: darija.maric@udruge.vlada.hr . Facebook stranica: www.facebook.com/DaniUdruga

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.