NAJAVLJEN PROSVJED: Hrvati žele van iz NATO pakta! 'Ne želimo biti sluge silama fašističko-imperijalističkih apetita!'

14.09.2014. 21:13:00

Hrvati, nemojte više biti sluganski narod! U ponedjeljak, 22. rujna pokret Occupy Croatia na Trgu bana Jelačića održat će prosvjedni skup protiv članstva Hrvatske u NATO paktu. Aktivisti Pokreta predali su zahtjev predsjedniku Sabora i saborskim klubovima. "Zahtijevamo raspisivanje referenduma o izlasku iz NATO pakta i ne želimo biti sluge silama fašističko-imperijalističkih apetita! Zahtijevamo da se poštuje demokratsko pravo građana Republike Hrvatske na odlučivanje o pitanju članstva u zločinačkom savezu NATO pakta te da se raspiše referendum o izlasku iz istog. Namjerni propust o raspisivanju referenduma o ulasku očekujemo da se ispravi te dozvoli građanima ustavno pravo na samoodređenje. Ljudi moraju sami odlučiti žele li biti "topovsko meso" fašističko imperijalističkih apetita Sjedinjenih američkih država, EU i njihovih sluga.", stoji na pozivnici pokreta.   Hoćete li podržati prosvjed?  
  • Autor: Zrinka K./Dnevno.hr
  • Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL
 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.