NAJLJEPŠA POSVETA IKAD? POGLEDAJTE ŠTO JE LA LIGA OBJAVILA U ČAST MODRIĆU! (VIDEO)

02.10.2022. 11:12:00

Hrvatski nogometni velikan, Luka Modrić, može se pohvaliti kako je već deset godina član Real Madrida. A prema mnogima to je najveći nogometni klub na svijetu s obzirom kada pogledate trofej u Europi…

A La Liga je odlučila iznenaditi samog Modrića i sve njegove fanove prekrasnim videom koji su objavili na službenom Twitter profilu. Uz video stoji opis: “10 godina u Španjolskoj. 300 nastupa u La Ligi. Osvojena Zlatna lopta. Naježi li se još netko kad vidi da je Luka Modrić na terenu?”. 

Otkako je produžio ugovor s Real Madridom za još jednu sezonu, Modrić je s 37 godina na leđima izrastao u jednu od najvećih zvijezda lige, ali i europskog nogometa. Gotovo da nema gostovanja ove sezone na kojoj mu publika nije priredila ovacije, a hvalospjeve na društvenim mrežama nemoguće je nabrojati.

Izvor: Twitter

Izvorni autor: FG/Foto: Twitter

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.