NAJŽEŠĆI UDAR NA BRANITELJE U SAVSKOJ 66

21.04.2015. 19:31:38

SVE VEĆI PRITISAK
NAJŽEŠĆI UDAR NA BRANITELJE U SAVSKOJ 66: Policija podnijela kaznenu i prekršajnu prijavu, žele ih se riješiti!
Kako doznajemo, policija je podnijela kaznenu prijavu protiv podizača šatora te prekršajnu protiv više osoba...Ovo je doslovno korak pred micanje šatora u Savskoj 66, njihov cilj je sve branitelje potjerati iz Savske i prekinuti prosvjde”, kazao nam je naš sugovornik od kojeg ekskluzivno saznajemo kako je Ministarstvo unutarnjih poslova RH podnijelo kaznenu prijavu protiv jedne osobe koja je podigla šator te prekršajnu prijavu protiv više osoba koje su također podigle podigle šatora u Savskoj 66. Međutim, čini se kako branitelji u Savskoj, još uvijek ništa ne znaju pa nam je tako, Josip Klemm, jedan od vođa prosvjeda u telefonskom razgovoru kazao: ”Još ništa ne znamo, nije nam poznato što se događa. Čuo sam se i s ostalima i nitko još ne raspolaže nikakvim informacijama”.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.