Nakon oblaka i vjetra vraća se sunce

06.03.2015. 10:11:17

U većini predjela, osobito na zapadu, očekuje se djelomično razvedravanje. Oblačnije uz još moguće povremene oborine zadržat će se prijepodne na jugu Dalmacije, mjestimice u Lici, te osobito na istoku Slavonije. Vjetar umjeren i jak sjeveroistočni, na Jadranu jaka i olujna bura, mjestimice s orkanskim udarima. Jutarnja temperatura od -2 do 3, na Jadranu 2 do 7, a najviša od 3 do 8, na Jadranu 7 do 12 °C. U Zagrebu u noći i ujutro smanjivanje naoblake, pa će danju prevladavati sunčano, i dalje vjetrovito uz umjeren i jak sjeveraci i sjeveroistočnjak. Jutarnja temperatura od 0 do 3, najviša dnevna od 6 do 8 °C. Nepovoljne biometeorološke prilike koje su prevladavale prethodnih dana će biti nešto slabije izražene. Stoga će i tegobe malo popustiti pa bi prema kraju dana neki meteoropati mogli osjetiti poboljšanje općeg stanja. Tegobe od kojih su patili kronični bolesnici biti će slabije izražene.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.