Nakon snimke na kojoj se skoro potukao: Bunjac se obraća u 11

05.06.2019. 10:46:53

Sinčić je u utorak je izvijestio da je Bunjac suspendiran iz stranke jer se nije držao predizborne strategije i dogovora da nitko od saborskih zastupnika ne ide u Europski parlament Suspendirani član Živog zida Branimir Bunjac danas u 11 sati obratit će se medijima gdje će vjerojatno reći više o sukobima u stranci kao i snimci na kojoj se gotovo fizički sukobljava s međunarodnim tajnikom Dominikom Vuletićem. Sinčić je u utorak je izvijestio da je Bunjac suspendiran iz stranke jer se nije držao predizborne strategije i dogovora da nitko od saborskih zastupnika ne ide u Europski parlament to jest da se profiliraju i rotiraju novi ljudi. - To je bio dogovor, tako je bila složena i lista, tako je rađena kampanja. Međutim, dogodilo se da je kolega Bunjac izigrao taj dogovor. Bunjac sebe vidi u Europskom parlamentu, rekao je Sinčić na konferenciji za novinare u Zagrebu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.