Napad na generala Damira Krstičevića, doživljavamo kao napad na sve veterane 4. gardijske brigade

11.07.2016. 19:26:16

U svezi članka “RAT GENERALA: Teške i bolne optužbe Ljube Ćesića Rojsa na generala Damira Krstičevića” objavljenog na maxportalu gdje se ispod svakog ljudskog dostojanstva pokušava oblatiti 4. gardijska brigada i njezin zapovjednik Damir Krstičević objavljujemo sljedeće PRIOPĆENJE Objavljeno pismo u kojem se na grub način iznošenjem laži ispod svake ljudske i profesionalne razine diskreditira generala Damira Krstičevića, doživljavamo kao napad na sve veterane 4. gardijske brigade, na slavni i časni ratni put postrojbe i našeg zapovjednika. Sve one koji stoje iza ovog pisma proglašavamo nepoželjnim osobama u prostoru i vremenu koje se odnosi na 4. gardijsku brigadu. Autorima ovog uratka poručujemo da su veterani 4. gardijske brigade složni, jedinstveni i spremni u svakom trenutku braniti čast i ugled 4. gardijske brigade i svakog njenog pripadnika. Iznoseći niz podmuklih i planiranih konstrukcija, naručenih i dobivenih iz laboratorija zla autori ovog pamfleta ni slutili nisu da su postigli suprotni učinak. General Damir Krstičević je sami simbol 4. gardijske brigade i Domovinskog rata, što je poznato cjelokupnoj hrvatskoj javnosti, a ne samo nama njegovim suborcima okupljenima kroz Udrugu veterana 4. gardijske brigade. Ovim gnusnim i neutemeljenim napadom autori pisma sami su sebe potpuno diskreditirali i isključili se iz časnog postroja hrvatskih branitelja i domoljuba kojem nikad nisu ni pripadali. Ratni veterani 4. gardijske brigade i u ratu su znali razlikovati dobro od zla, čisteći žito od kukolja. To isto očekujemo i sada od mjerodavnih u redovima gdje je taj kukolj zaostao. Udruga veterana 4. gardijske brigade

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.