NAPETOSTI U HDZ-u: Zbog Culeja pobuna u Hdz-u, Hasanbegovića za nasljednika žele !

27.11.2016. 10:06:15

Desni birači HDZ-a posljednjih nekoliko dana glasno izražavaju nezadovoljstvo zbog pojedinih novih ministara u Vladi Andreja Plenkovića, a samim time i ogorčenost na novog šefa HDZ-a i hrvatskog premijera.

Ponajviše razočarani izbacivanjem zvijezde desnice Zlatka Hasanbegovića, ti se birači osjećaju izdanima te novom premijeru upućuju ne baš lijepe riječi. Na prosvjednom skupu danas su pale teške riječi i usporedbe, stotinjak birača novom je premijeru poručilo da su ‘jedna duša’ samo s bivšim ministrom kulture, javlja N1. ‘Zato što smo glasali za ministra Hasanbegovića. Plenković je uzeo te glasove, a njega je otjerao. Mi biramo, a drugi određuju nestranačke ljude za ministre koji su protiv Hrvatske države’, rekli su. Udruga ‘Žene u Domovinskom ratu – Zadar’ je okupila nezadovoljne u samom centru Zagreba.

Veliko razočaranje

‘Jako smo se razočarale ovm pojavom koja se dogodila među članovima HDZ-a koji su jednoglasno digli ruku za ove članove hravatske vlade, a mi znamo da oni to ne misle tako i došle smo ovdje tražit da nam se kaže zbog čega je doktor Hasanbegoivć smijenjen, koji je njegov krime’, zapitale su se. Bilo je i nešto oštrijih kritika. ‘Šta će? Šta će sad u Saboru sjedit? Ja sam za da se otcjepi od HDZ-a i da osnuje svoju stranku i da povede nad domoljube, ovo je izdajnik. Ovo je drugi Sanader, a Milanović je mila majka za njega’, rekli su prosvjednici. Plenković im je danas već odgovorio. ‘Mi živimo u demokraciji, svatko, ali baš svatko ima pravo izraziti svoj stav, on se može izraziti i prosvjedom, meni on ništa ne smeta. kolega Hasnbegović je bio ministar, kvalitetno je radio svoj posao kao i neki drugi ministar, ovo je jedna druga politčka situacija. On i ja imamo normalan, kulturan, kvalitetan dijalog, i siguran sam da će dati doprios radu stranke’, rekao je predsjednik Vlade.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.