Napokon otkriveno tko je ćirilicom pošarao autobus GNK Dinama u Vukovaru!

04.03.2015. 12:41:28

Na dijelu autobusa navijači su ćirilicom napisali GV 1976. (Grobari Vukovar). Policija je nakon gotovo pet mjeseci od incidenta otkrila nove detalje o počinitelju koji je 12. listopada 2014. godine u Vukovaru sprejem ispisao grafite na ćirilici na tada novom autobusu GNK Dinama. Policija je obznanila da je provedeno kriminalističko istraživanje nad N. Č., 22-godišnjakom iz Vukovara koji je ispisao sporne grafite. Podsjetimo, na Memorijalnom turniru Blago Zadro u Vukovaru Dinamo je igrao utakmicu za treće mjesto protiv domaćina turnira. Nakon utakmice na kojoj je Dinamo pobijedio Vukovar 3 : 1 nogometaše je dočekalo neugodno iznenađenje. Naime, navijači Partizana iz Vukovara išarali su Dinamov autobus. Na dijelu autobusa navijači su ćirilicom napisali GV 1976. (Grobari Vukovar). U medijima se ubrzo javila informacija da su autori grafita članovi obitelji jednog vukovarskog policajca koji je navijač beogradskog Partizana. Ta je informacija demantirana, a policajčeva je obitelj najavila tužbu za klevetu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.