Nasilno isključivanje Kristine Čuljak iz HSP AS

11.10.2013. 14:14:57

Poštovani, u stranku HSP AS sam ušla otvorena srca i jer sam vjerovala u Ružu Tomašić i kako politika ne mora biti pokvarena već da se može i pošteno. Vjerovala sam kad je rekla da će se štiti interes hrvatskog „malog“ čovjeka i kako interes stranke je iznad interesa pojednica. Kako će biti nemilosrdna prema članovima svoje stranke koji se žele „uhljebiti“. No stvarnost je bila sasvim drugačija, a razočaranje preveliko. Bitno je da se samo određeni članovi smjeste u fotelje, ostali članovi se izbrišu kao da nikad nisu postojali. Posljednji primjer i način na koji je Kristina Čuljak izbačena iz stranke je sramotan. Žena koja je sudjelovala u osnivanju stranke i snosila najveći teret Središnjice. Žena koja je svima bila na raspolaganju i davala sigurne i pravodobne podatke važne za rad stranke, te s kojom je ugodno bilo raditi. Žena koja je između ostalog dala svoju dušu za stranku, zbrisana je bez milosti jer se borila za svoj status koji je brisan lažnim odlukama. Na žalost primjer naše Kristine nije usamljen. Velika većina članstva, koja nije izbačena, na vlastiti zahtijev je izašla iz stranke. Neki od nas, iz medija, a nakon podnesenih ostavki na dužnosti i članstvo, smo saznali da smo izbačeni iz stranke. Zbog nerada!? Gospođo Tomašić samo mi recite tko je odradio operativni dio posla za prošle lokalne izbore? Tko su bili ljudi na usluzi svakoj pojedinoj listi i kandidatu? Ili su se liste same napravile, financijska izvješća sesama objavila na internetu? O ostalim aktivnostima neću ni govoriti. Mislila sam da je manipulacija, prevara i laž samo privilegij stranke u Splitsko – dalmatinskoj županiji iz koje dolazim, a o čemu smo medije obavijestili prilikom našeg izlaska iz stranke. Činjenica je da od cca 1500 članova HSP AS Splitsko – dalmatinske županije, stranku je napustilo oko 1200 članova. Stranku smo napustili zbog pogodovanja jednoj osobi, njegovim ambicijama, uhljebljivanja kako sebe osobno tako i članova vlastite obitelji. No izgleda da situacija nije ništa bolja ni u ostalim županijama. Pitanje je koliko uistinu članova HSP AS ima u Hrvatskoj. Izgleda da svi koji žele raditi pošteno i za boljitak Lijepe naše ne mogu biti članovi HSP AS. Kristina, sunce se ne može zakloniti rukom. Istina će izaći na vidjelo. Želim da znaš da je bivše članstvo HSP AS Splitsko – dalmatinske županije 100% uz tebe. Nedaj se! Sunčana Cokarić i bivši članovi HSP AS Splitsko – dalmatinske županije Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.