Nastavak ljetnih vrućina: Osvježenje moguće u nedjelju

20.07.2013. 11:29:01

Pretežno sunčano i u većini krajeva vruće. Poslijepodne ponegdje u gorskoj Hrvatskoj i unutrašnjosti Dalmacije moguć jači razvoj oblaka uz kratkotrajan pljusak i grmljavinu. Vjetar slab, na Jadranu do umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura od 15 do 20, na Jadranu 19 do 24, a najviša dnevna uglavnom od 28 do 33 C. st. U Zagrebu pretežno sunčano, povremeno umjerena naoblaka. Vjetar većinom slab. Jutarnja temperatura oko 18, najviša dnevna oko 30 C. st. I dalje pretežno sunčano i vruće, samo u nedjelju malo manje vruće uz umjeren sjeverac, na Jadranu ponegdje i jaku buru. Već ujutro bit će toplo, oko 18 stupnjeva u unutrašnjosti, a na Jadranu do 24 uz slabu buru. Poslijepodne će se nastaviti sunčano i vruće vrijeme, a temperature će biti još malo više nego danas - do najviše 33 stupnja. Vjetar će biti slab tako da nam neće donijeti osvježenje. Na adranu se nastavljaju ljetne vrućine, a poslijepodnevnih pljuskova opet će biti uglavnom u gorskim područjima. Na otvorenom moru puhat će umjeren sjeverozapadnjak, a temperature do 32 stupnja, u gorju također toplo, do 29 stupnjeva. Foto: AFP Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.