NASTAVAK SUĐENJA SANADERU Danas svjedoče Dario Bilušić i Frano Bilaver

28.05.2013. 09:40:43

ZAGREB - U nastavku suđenja Ivi Sanaderu i HDZ-u u slučaju Fimi media trebali bi svjedočiti Dario Bilušić i Frano Bilaver, bivši predsjednik HDZ-a za SAD. Uz bivšeg premijera i predsjednika HDZ-a te njegovu bivšu stranku na optuženičkoj klupi u najvećoj korupcijskoj aferi u hrvatskoj politici su i nekadašnji Sanaderov glasnogovornik Ratko Maček, bivši HDZ-ov rizničar Mladen Barišić, vlasnica marketinške agencije Fimi media Nevenka Jurak te HDZ-ova blagajnica Branka Pavošević. Svi osim Sanadera i Mačeka priznali su optužbe da su preko Fimi medije izvlačili novac iz državnih institucija i tvrtki, dok odvjetnici HDZ-a tvrde da su moguće nezakonitosti počinjene bez znanja stranačkih tijela. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.