Natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom

08.08.2022. 11:31:00

ZAGREB, 8. kolovoza 2022. (Hina) - Natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom, na koji se mogu prijaviti učenici srednjih škola i studenti iz cijele Hrvatske, neovisno o školi ili studiju koji pohađaj, pokrenuli su iz UNIQA osiguranja.

Na natječaju će biti odabrano sedam stipendista koji će primati mjesečnu stipendiju od 1.750 kuna za akademsku godinu 2022./2023, priopćili su u ponedjeljak iz te osiguravajuće kuće.

Kandidatima prednost mogu donijeti priloženi dokazi o postignućima u dosadašnjem školovanju, sudjelovanja na natjecanjima na području znanosti, umjetnosti ili sporta, preporuke nastavnika ili učitelja odnosno drugih stručnih osoba kao i dokaz o materijalnom statusu obitelji zbog kojeg je kandidatu otežan nastavak školovanja, stoji u priopćenju.

Kandidati se mogu prijaviti najkasnije do 31. kolovoza, a uvjeti natječaja i prijave su na internetskim stranicama UNIQA osiguranja koje želi stipendiranjem želi promicati uključivost i aktivno podržati kvalitetno obrazovanje osoba s invaliditetom.

Izvor: Hina.hr

Izvorni autor: HINA/Foto: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.