NAZVAO VESNU PUSIĆ RADODAJKOM: Je li Ćiro pravi čovjek da drži lekcije iz bontona Igoru Štimcu?

09.09.2013. 10:21:27

Izbornik Igor Štimac, nakon remija na Marakani,  proživljava najteže dane u svojoj karijeri, kako igračkoj tako i onoj koja traje ipak nešto kraće, dakle, trenerskoj, točnije izborničkoj, lekcije mu dijeli čak i bivši 'tata' Miroslav Ćiro Blažević, koji se 'sav naježio' kad je čuo što aktualni izbornik govori, i kako govori, o neistomišljenicima, iako je Štimac ponešto od onoga što su prenijeli mediji demantirao na svojoj Facebook stranici te najavio tužbe. - Sav sam se naježio nakon Štimčevih riječi, to su riječi Zdravka Mamića – poručio najuspješniji hrvatski nogometni izbornik, dakako, bivši, aktualnom. No, ako ćemo u potpunosti biti iskreni je li Miroslav Blažević prava osoba da dijeli nekome lekcije iz bontona? Naime, svi smo vjerujemo upoznati s Čirinim ispadima prema nekim novinarima, pa i prema onima koji to 'nisu zaslužili'?  Spomenuli smo jučer tijekom dana, pišući o 'desničaru Štimcu', događaj iz 2000. godine kada su Vatreni, predvođeni Blaževićem i Štimcem potpisali peticiju podrške hrvatskim generalima koji su se tih olovnih vremena našli na udaru Račanovog i Mesićevog režima, zbog čega su se režimski mediji, otprilike isti oni koji su i danas protiv Štimca, okomili na Ćiru, Štimca i čitavu reprezentaciju, linč kojim su reprezentativci predvođeni Ćirom tada bili izloženi nije moguće opisati u samo nekoliko rečenica, no, možete pretpostaviti o čemu se zapravo radilo ako iole poznajete na koji način funkcioniraju danas režimska piskarala. Ništa se nije promijenilo. Izazvan konstantnim uvredama koje su dolazile na njegov račun i na račun njegovih igrača, posebno nakon remija protiv Škotske na Maksimiru, Ćiro je odgovorio svojim kritičarima, a posebno Vesni Pusić, koja je i tada, jednako kao i danas, ustrajala u svojoj nadaleko fašistoidnoj tvrdnji kako je zapravo Hrvatska izvršila agresiju na susjednu Bosnu i Hercegovinu.  Blažević je, u trenutku 'nadahnuća' Vesnu Pusić proglasio radodajkom. Iako Vesna Pusić ne zaslužuje da je itko brani, s obzirom na njene zastrašujuće izjave o Hrvatskoj devedesetih, ipak moramo postaviti pitanje je li Ćiro, nakon svega, pravi čovjek da drži moralni sat svom nekadašnjem pulenu? Foto: AFP Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.